Home HappierThinking Ако искаш да си върнеш бившия, прочети това

Ако искаш да си върнеш бившия, прочети това

0
1948

Когато го срещна за първи път имаше вътрешно чувство, че няма да е една от онези посредствени връзки. Той беше различен от всички, с които си била до сега, и знаеше как да те кара да се чувстваш специална. Нямаше проблем с полагането на усилия, и ти си мислеше, че никой и нищо няма да може да ви раздели. Бяхте щастливи заедно.

Но след време се случиха някои неща, и ти загуби себе си, защото се опитваше да спасиш каквото е останало от връзката ти.

Знаеше, че трябва да се разделите, защото нямаше смисъл да удължавате болката и нещастието. Но също така знаеше, че няма да е толкова лесно колкото звучи.

Независимо колко много се бореше, все пак го искаше обратно.

Всеки се опитва да те утеши, че времето лекува всичко, и трябва само да изчакаш да забравиш всичко, което се случи и да продължиш напред. Но те не разбират, че времето е твоя смъртен враг, защото щом го има означава, че мислиш за него, за времето ви заедно и всички щастливи моменти, които сте имали. Независимо колко се опитваш да се съпротивляваш искаш тези моменти обратно. Трябва да знаеш, че това е напълно нормално.

Няма нито един човек в света, който е успял да продължи и да изтрие бившия за рекордно време, защото ни е в природата да се борим до край и да не се отказваме от мечтите си.

А ти правиш точно това.

Искаш да спечелиш бившия обратно и вярваш, че нещата ще се променят, и понякога се случва.

Ако искаш да си го върнеш значи все още имаш чувства към него. Надяваш се, че някой ден нещата ще се променят и заедно ще напишете нова глава в историята на живота си.

Но трябва да знаете, че нищо не се случва случайно. Ако искаш да го спечелиш отново, трябва да откриеш истинската причина за раздялата ви и да се опиташ да подобриш нещата.

Ключа към постигане на целта е да разбереш защо са се случили някои неща и да си склонна да поработиш над себе си и над връзката, за да не повтаряш същите грешки и да провалиш шанса си да си го върнеш.

Но преди да правиш какво и да е, първо се увери, че той си заслужава.

Най-голямата грешка, която може да допуснеш е да искаш обратно някой, който не те заслужава. Запитай се дали си струва борбата и времето, което тя ще отнеме. Дали го искаш, защото не можеш да го забравиш или има нещо повече.

Щом веднъж се увериш на сто процента, че наистина го искаш обратно и с цялото си сърце вярваш, че ви е писано да сте заедно, тогава следвай тези стъпки:

Прекарайте малко време разделени

Дайте си малко време – телата и сърцата ви също заслужават почивка.

Помисли над причините, заради които сте скъсали

Помисли за възможните причини защо нещата са се стекли по този начин и какво е можело да направите различно.

Говорете с общите си приятели

Споделете с общите си приятели, че искате да си върнете бившия. Тъй като те не са тези, които са скъсали с бившия ти, виждат нещата по различен начин, и мнението им ще ти бъде от полза.

Осъществете контакт с бившия отново

Но помнете, свържете се с него със спокоен и небрежен тон, защото не искате да го уплашите.

Превърнете се в човека, в който той се е влюбил първоначално

Помислите за всички неща, за които ви е правил комплименти и наблегнете на тях, за да му покажете че все още сте същия човек, в който се е влюбил.

Докажете му, че сте се променили

Ако имате някой дразнещ навик, докажете че сте се го изкоренили. Кажете му, че сте решени да бъдете най-добрата своя версия, че сте уверена и се чувствате добре в кожата си.

Говорете с него за повторното ви събиране

Всичко, което трябва да направиш е да говориш честно с него защо мислиш, че трябва да опитате отново, и почти сигурно е, че няма да отхвърли идеята за потенциално щастлива връзка, щом веднъж види колко си уверена в думите си.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here