Видовете любов, от които всеки има нужда

0
344

Ти заслужаваш някой, който е напълно обсебен от теб. Той ще слага бележки между страниците на книгите, защото знае, че това ще те накара да се усмихнеш. Той ще ти се обади в 2 през нощта само, за да ти каже, че иска да чуе гласа ти.

Той ще кара 3 часа само, за да те види за час, защото му липсваш. Той ще ти праща божури, защото знае, че ги обичаш. Той ще ти пише „добро утро“, не защото трябва, а защото си първото нещо, за което се сеща, когато се събуди.

Ти заслужаваш да се отнасят с теб като с избор, а не като с опция. Ти не си нечие „може би“. Той ще се отнася с теб като с приоритет. Той ще те обича постоянно.

Той винаги ще бъде там, особено когато имаш нужда от него. Той ще се старае да бъде с теб. Той ще ти показва, че ти за него си единствената.

Ти заслужаваш някой, който не го е страх да ти покаже, че рицарството не е мъртво. Той ще отваря врати за теб. Той ще ти предлага да носи чантата ти, когато тежи, въпреки че приятелите му ще му се подиграват.

Той ще ти предлага да държи ръката ти, когато е студено. Той ще се отнася с теб като с дама, защо той самият е джентълмен.

Ти заслужаваш някой, който ще те обича безгранично. Той ще те погледне в очите и ще те накара да се почувстваш сякаш си най-красивата на света.

Той няма да се вглежда в недостатъците ти, вместо това ще те обича повече заради тях. Той знае, че не си перфектна, но се отнася с теб сякаш си.

Ти заслужаваш да бъдеш преследвана. Ти заслужаваш да бъдеш извеждана на истински срещи. Ти заслужаваш да бъдеш уважавана. Ти заслужаваш някой, който наистина иска да те вижда щастлива, да те прави щастлива и да те задържи щастлива.

Ти заслужаваш всичко това и повече, защото заслужаваш да бъдеш щастлива. Ти заслужаваш собствената си доза магия. Ти заслужаваш твоята приказка. Ти заслужаваш твоето щастие. И над всичко това, ти си заслужаваш тези неща, защото си струваш.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here