Един ден ще видиш как всичко ще се нареди, така че да те доведе тук

0
433
Pixabay images

Искаш да знаеш как ще свърши всичко, как ще намериш своя приказен принц, как ще бъдеш щастлива и успешна и ще живееш живота, за който винаги си мечтала. Искаш да знаеш, че всичко ще е наред, защото те е страх какво ще бъде, ако не е. Искаш гаранция, но проблемът е: Няма гаранции.

Няма голям план, в който да се провалиш, ако не го следваш. Няма защита срещу разбито сърце, и няма сигурен път към успеха. Няма как да блокираш лошото, без да блокираш доброто. Не мога ти дам гаранции или всички отговори.

Това, което мога да ти обещая е, че понякога събитията, които водят до провал, ще сложат началото към нещо по-добро. Нещата може да не се случват по план, но ти ще оцелееш; всъщност ще станеш по-силна.

Обещавам ти, че ще срещнеш хора, които ще те разчувстват, които ще те направят по-добра, които ще ти покажат красота в неща, които не си забелязвала преди. Обещавам ти, че един ден ще се събудиш и ще видиш как всичко се е наредило, за да те доведе до тук.

Най-накрая ще видиш как колекцията ти от малки истории вплетени в едно, са създали този великолепен гоблен, който е животът ти сега. И този живот е всичко, което никога не си предполагала, че имаш нужда.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here