Какво те ужасява според зодията ти

0
7359

Характерът издава страховете ти и нещата, които определено не ти понасят. Нека видим кое е нещото, което те ужасява – според зодията, която е тясно свързана с характера и същността ти.

Овен – да остане сам

Най-много се страхува да не остане сам. Макар да е силен характер, има нужда от подкрепата на близките си и да знае, че те са там за него във всеки един момент. Без тях е за никъде.

Телец – нещо, което не познава

Той мрази промяната. Обича спокойствие и зоната си на комфорт. Ето защо, излизането от нея го плаши страшно много. Изпада в паника, ако се сблъска с нещо непознато до този момент.

Близнаци – някой техен недостатък

Ужасяват се при мисълта, че някой би могъл да открие нещо неидеално в тях. Обикновено, те са тези, които откриват кусури на другите и е немислимо да позволят някой да види такъв у тях.

Рак – да не усеща любовта на близките си хора

Той е страшно емоционален и има нужда непрекъснато да усеща обичта на хората около себе си. Не би могъл да съществува без близките си хора.

Лъв – да не се отличава

Той е свикнал да бъде под светлината на прожекторите и ако някой му я отнеме, не би го преживял. Трябва да е уникален, различен, да се отличава и в никакъв случай да не се слива с тълпата.

Дева – безпорядъкът

Тя педантична, подредена, организирана. Не понася безредието и хаоса. Планира всичко и ако нещо се обърка, изпада в тотална паника.

Везни – неодобрението на другите

Везните държат да бъдат харесвани от всички. Това им помага да бъдат уверени в себе си и да поддържат самочувствието си. Ако не срещне одобрение у нечии очи, се побърква.

Скорпион – да бъдат разкрити

Те не изразяват истинската си същност и емоционалност пред другите. Показват слабостта си единствено пред най-близките и по тази причина, ако някой успее да напипа слабото им място, без те да са позволили, се ужасяват.

Стрелец – да се пристрастят към нещо

Те са свободолюбиви, не обичат да са привързани към нищо и към никого. Ето защо, трудно се обвързват, проявяват емоции и чувства. Не обичат да бъдат зависими и се плашат, ако нещо или някой се настани в сърцето им.

Козирог – да не бъдат приспособени

Те имат нужда да се чувства част от групата. Ако бъдат отхвърлени, ще изпаднат в паника и ужас. Често правят планове и полагат усилия да създадат стабилността, която им помага да бъдат пълноценни личности.

Водолей – скуката

Те са приключенски настроение към света. Откриват по нещо удивително всеки ден и ако това престане да бъде така, едва ли ще оцелеят. Това е техния начина на живот – забавен, нестандартен, различен. Скуката ги побърква.

Риби – спорове в семейството

Семейството е приоритет за тях. Стремят се към здрави и пълноценни отношения, и всеки конфликт, който възникне в дома им, ги побърква. Не обичат шума, споровете и стреса. Това са неща извън природата им.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here