Къде се крие чарът ти според зодията

0
14434
Pixabay images

Всеки човек притежава собствен чар и свое тайно оръжие, с което провокира любопитството на отсрещната страна. Поглеждайки този въпрос малко по-отдалеч, нека видим къде се крие чарът ти според зодията. Нещо, което обединява хората от различните знаци и нещо, което да очакваш, ако се срещаш с тях.

Овен – смелост и дързост

Не се страхуват да направят първата крачка. Можеш да очакваш неочакваното от тях.

Телец – емоция

Ако наистина си специална за него, ще го разбереш. Той умее да изразяват чувствата си по специфичен начин – искрено, силно и чувствено.

Близнаци – позитивно излъчване

Те са като светлина, която озарява всичко по пътя си. Жизнерадостни, общителни, усмихнати  – когато са около теб създават усещане за уют и лекота. Супер забавни и чаровни, докато не ги ядосаш, естествено.

Рак – всеотдайност и емоция

Те се раздават за хората и биха направили всичко, за да помогнат. Те са подкрепата, от която всеки има нужда в даден момент от живота си.

Лъв – специално излъчване

Необясним Лъвски чар, който просто те пленява. Те са душата на компанията. Знаят как да ти влязат под кожата. Знаят как да те накарат да ги харесаш. Просто им е в кръвта.

Дева – класа и интелект

В стремежа си да бъдат най-добри във всичко, с което се захванат, Девите са изградили остър ум, висок интелект и перфектен начин на изразяване. Те знаят как да подходят към всеки човек и към всяка ситуация. Впечатляващо е просто да ги наблюдаваш отстрани.

Везни – вярност

Винаги ще ти простят, винаги ще те разберат. Те са верни и лоялни към хората, на които държат. Знаят как да накарат някого да се почувства специален, стига наистина да е такъв за тях.

Скорпион – страст

И какво друго да е. Те са олицетворение на тази дума. Страстта блика от личността им. Могат да те заредят с енергия, да те накарат да се почувстваш силен, уверен и щастлив.

Стрелец – оптимизъм

Жизнерадости, позитивни , амбициозни. Винаги ще те успокоят и ще ти кажат, че най-доброто тепърва предстои. Знаят как да те омаят и да те накарат да повярваш в себе си… и в тях.

Козирог – стабилност

Те са онези, на които винаги можеш да се обадиш в труден момент. Винаги ще те подкрепят, посъветват, потупат по рамото за кураж. Те са здраво стъпили на земята, стабилни личности, които знаят какво е да бъдеш отговорен човек.

Водолей – креативност

Те са изключително интересни персони, които винаги имат скрит коз в ръкава си, с който да предизвикат вниманието и интереса ти. Умни и интелигенти, с чувство за хумор и самоирония. Доста добра комбинация за лошо настроение, не мислиш ли?

Риби – романтика

Най-чувствителни и романтични, деликатни Риби ще те пренесат в любимата ти приказка. Подкрепящи, всеотдайни, грижовни – истински душички, на които можеш да споделиш всичко.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here