Home HappierThinking Най-хубавата част от секса с всеки зодиакален знак

Най-хубавата част от секса с всеки зодиакален знак

0
26630

Овен – сексът с вас е особено разгорещен. Едно от нещата, които винаги сте искали да опитате, е тройката. Вие обожавате тръпката от нередните неща.

Телец – какво обичате повече от всичко друго ли? Оралния секс! За щастие, много ви бива в него. Обичате да го получавате, но когато го правите, наистина давате всичко от себе си и не се срамувате да експериментирате.

Близнаци – вие обожавате да вървите срещу обществото и да пробвате неща, които шокират хората и се определят като табу. Освен това, обожавате да експериментирате. BDSM-a със сигурност ви харесва много.

Рак – вие обожавате да мечтаете и да се пренасяте в други светове. В секса нямате против костюмите и игрането на роли. Това ви позволява да се освободите от задръжките.

Лъв – изключително много ви харесва да наблюдавате, особено ако другия човек не знае. Това е тайният ви порок. Само внимавайте, да не ви хванат, защото много ще си изпатите.

Дева – хората не винаги оценяват уменията ви. Вие сте усвоили до съвършенство мисионерската поза. От скучна, във вашият случай тя е едно незабравимо преживяване. Все пак, вие знаете какво ви харесва най-много в леглото и нямате никакво намерение да го променяте.

Везни – при вас най-хубавата част е играта преди самият секс. Погледите, леките докосвания и безсрамния флирт карат всеки да ви пожелае спешно. Никой не може да ви устои, ако сте решили, че го искате на всяка цена.

Скорпион – обожавате да контролирате и да доминирате в секса. Фантазиите със слуги и роби не са ви чуджи, а вие сте винаги в ролята на господарката. Нямате нищо против да ръководите нито в живота, нито в секса.

Стрелец – щом става въпрос за секс, вие го харесвате безопасен. Да, мръсен, страстен и неприличен също, но на първо място – безопасен. Приемате здравето си толкова сериозно, колкото приемате оргазмите си.

Козирог – вие винаги сте готови да пробвате нещо ново. Независимо дали е нова поза, ново място или нова играчка – за вас най-важното в секса е да се експериментира. Кама Сутра е вашият най-добър съветник.

Водолей – вие знаете как да си доставяте удоволствие. Знаете какво ви харесва, познавате тялото си и винаги умеете да се насладите максимално. Няма нищо по-хубаво да си с човек, който знае какво иска и не се срамува от това.

Риби – много ви бива да показвате голото си тяло. Освен това, карате другите да се чувстват комфортно с голотата си. Това е незаменимо качество, защото най-хубавият секс се случва тогава, когато партньорите са отпуснати и нищо не ги притеснява.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here