Не бъди отчаяна да намериш някой, но бъди отворена към любовта

0
724

Всички ние търсим човека, който ще успее да разруши всички стени, зад които пазим сърцата си, и който ще ни накара да се чувстваме по начин, по който не сме се чувствали до сега.

В света на модерните срещи, да си необвързан се смята за нещо лошо и срамно. Ако си сам, всички около теб, и особено тези които не те познават, ти казват че е защото си твърде взискателна или не можеш да поддържаш връзка.

Каква глупава и абсурдна причина, нали?

Няма нищо срамно в любовния ти статус и всичко ти е наред.

Не е нужно да търсите човека, който ще ви обича по начина, който заслужаваш. Този, който ще разбира какво е да обичаш и да те е грижа за някой с цялото си сърце.

И не, не трябва да се отказваш от любовта. Просто се откажи от навика да се примиряваш с мъже, които не те заслужават.

Така че не се оказвай от любовта, дори бъди по-отворена към нея, защото правилния човек ще се появи, когато настъпи точното време. Правилния мъж ще влезе в живота ти, когато си готова за него.

А дотогава няма нужда да скачаш от връзка във връзка, само за да не си сама.

Не бъди отчаяна да намериш любовта, защото щастието ти не зависи от това дали си обвързана или не.

Не искай отчаяно да се влюбиш, след като все още имаш рани от миналото, които трябва да излекуваш.

Не бързай отчаяно да се влюбиш, след като има още толкова неща да научиш за себе си. Трябва ти време да погледнеш дълбоко в душата си и да видиш всички несигурности и страхове, които си избягвала до сега.

Не бързай да се влюбиш, след като има още много неща, които трябва да научиш за любовта и връзките.

Не бъди отчаяна да намериш любовта, след като не се страхуваш да бъдеш сама. Не се притеснявай да излизаш сама на вечеря, да ходиш сама по рождени дни и сватбени партита. Не се страхувай да заспиваш и да се събуждаш сама.

Много по-страшно е да ходиш на събирания и ресторанти с някой, който не споделя любовта ти. По-страшно е да лежиш в леглото до някой, който се интересува само от тялото ти. Страшно е да обичаш някой, който не може да види красотата на душата ти, който мисли, че не си достатъчно добра за него.

Затова не бързай да намериш любовта, но бъди отворена към нея.

Когато най-накрая започнеш да се отнасяш със себе си с добрината, търпението и състраданието, които заслужаваш, правилния човек ще се появи.

Когато най-накрая започнеш да се отнасяш с уважение и достойнство към себе си, ще намериш човек, който ще прави същото.

Когато най-накрая приемеш и оцениш себе си такава каквато си, ще намериш човека, който ще приеме коя си и ще заобича всички твои недостатъци.

Когато най-сетне се научиш да се обичаш и да се грижиш за себе си, така както заслужаваш, ще намериш онзи, който ще ти даде всичката любов, внимание, грижа и уважение, които заслужаваш.

Защото това е истинската и чиста любов.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here