Няколко причини да излизаш с по-млад мъж

0
1640

Да излизаш с по-млад мъж от теб всъщност крие много плюсове. Някои жени споделят, че се чувстват по-добре, по-женали и дори по-млади, когато превъзхождат партньора си с няколко години. Вижте кои са главните причини

Постоянно се старае да те впечатли

Доказано е, че по-младите мъже искат непрекъснато да впечатляват половинките си. Те знаят, че жената до тях има повече опит, затова искат да направят всичко възможно, за да се докажат пред нея. За всеки мъж е скрита мечта да прелъсти по-възрастна жена, затова той ще направи всичко по силите си, за да ви спечели.

Придава самочувствие

Един красив, млад, секси мъж до една зряла жена ще изглежда изключително добре. Това ще повлияе положително на самочувствието и на двамата. Приятелките ви със сигурност ще ви завиждат и това ще ви накара да се чувствате страхотно.

Ти си шефът

Във връзката ви конфликтите ще са сведени до минимум, защото ти ще командваш и много често ще вземаш решенията. Той ще ти се довери и винаги ще се съгласява с теб. Това не означава, че мъжът до теб няма мнение или му е все тая. Значи, че просто ти се доверява. Все пак си по-голяма и по-опитна.

Ще ти бъде верен

Обикновено, когато мъжът е по-млад, той държи да запази тази връзка стабилна и да докаже на по-зрялата си половинка, че намеренията му са сериозни. Разбира се, не разчитай само на това, а го дарявай с грижи и любов, за да се чувства значим и желан.

Ще те уважава

Уважението е много важно в една връзка. Ако мъжът държи на теб, задължително ще зачита мнението и желанията ти. Доста често мъжете приемат жената до себе си като даденост, но когато имате по-млад партньор това няма да се случи. Той ще те уважава и дори ще иска да научи нови неща от теб.

Връзката ви ще бъде по-вълнуваща

Ти също има какво да научиш  от едно младо гадже. Кръвта му кипи, въображението му работи и никога няма да ви бъде скучно заедно. Ще може да правите както нещата, които ти искаш, така и неговите лудории. Няма нищо по-хубаво от разнообразна и вълнуваща връзка, в която постоянно опитвате нещо ново и различно. С по-младо гадже това е гарантирано. Той няма да те остави да скучаеш и той като ще иска постоянно да ти се доказва, ще ти прави изненади и подаръци. Всъщност да излизаш с по-млад мъж ще се окаже много вълнуващо!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here