Home Взаимоотношения Писмо до бъдещата ми любов

Писмо до бъдещата ми любов

0
899

Любов моя, чакаш ли ме?

Скоро аз ще те намеря, обещавам! Ще почукам на твоята врата, търсеща една сродна душа. Моля те, отвори ми. Чуй какво имам да ти кажа! Дълго време чаках нашата среща, години наред се подготвях. Но дали съм готова?

Любов моя, отвори ми вратата и ми подай ръка. Аз обещавам да я хвана и да не я пускам. Нито в прекрасните ни моменти, които ще споделяме заедно с теб, нито в най-трудните дни, които ще преживяваме заедно.

Защото любовта, която търся е силна, искрена и борбена. Това не е от онези лесните любови, които могат да обичат само в добро. Не е и от тези, на които лесно им омръзва и тръгват, за да търсят нещо ново, нещо по-добро.

Любовта, която аз ще ти предложа е силна, смела, малко луда, много истинска и безкрайно нежна. Знам, че няма винаги да ни е добре, знам, че обидни думи и разочарования ще разбиват сърцата ни. Понякога ще има сълзи.

Ще оставам неразбрана, а ти ще мълчиш тогава, когато най-силно искаш да крещиш. Понякога хората се нараняват. Така е и в моята любов. Но най-важното е да останеш и да ме обичаш дори и когато не ставам за обичане.

Защото, моя бъдеща любов, аз никога няма да се откажа от теб. Ако съм сгрешила, ще се извинявам. Ако с нещо те нараня, моля те да ми простиш. Каквото искаш ще ти давам- свобода, нежност, разбиране, целувки… само и единствено да си щастлив!

Любов моя, вярваш ли ми? Не се съмнявай! Когато те намеря ще те обичам с цялото си сърце. Ще ти дам всичко, което имам, без да се замисля и без да искам нещо в замяна. Ти просто ме обичай, приемай ме каквато съм, с всички мои хубави черти и малките ми недостатъци. Разбирай ме, не ме съди. Нищо друго не искам.

Любов моя, ще ми отвориш ли, когато на твоята врата застана?

Молеща и чакаща любов. Ще ме приемеш ли в своя дом, ще ми дадеш ли силното си рамо. За да има на кого да се облегна, когато ми е тежко. За да има на кого да споделя, когато съм щастлива. За да има кого да питам: „Как си?“ и да има някой, който да ми отговаря: „Ако ти си добре, аз също съм добре!“

Любов моя, аз скоро ще те намеря, обещавам. Ти само още малко ме почакай!…

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here