Home HappierThinking Тя не изисква много усилия, просто твоите са малко

Тя не изисква много усилия, просто твоите са малко

0
778

Да имаш стандарти не означава, че изискваш много усилия, а че си човек, който знае какво иска.

Това не прави някоя жена мисията невъзможна, просто трябва малко повече усилия от нормално. А за някои хора, да полагат усилие може да е проблем, затова винаги е по-лесно да намерят оправдание, отколкото да се постараят.

Тя е жена, която не зависи от никого. Защото знае, че да разчиташ на някого означава да останеш без нищо, когато този някой реши да си тръгне.

Затова се грижи сама за себе си и прави живота си хубав. Не иска ти да го правиш за нея. Тя е достатъчно способна да се справи и сама.

Знае цената си.

Тя се чувства добре и не се бои да го покаже. Но това е така, само защото е работила здраво над себе си.

Знае какво може да предложи и винаги помни, че е достатъчно добра. И няма нищо по-ценно на този свят от жена, която знае стойността си.

Знае къде иска да бъде в живота си. И знае как да стигне там. Тя е човек, който не спира да опитва и не се ограничава. Продължава да подобрява себе си. Грижи се за външността и за ума си.

Тя знае какво заслужава.

И не се примирява с по-малко. Затова за някои може да изглежда сякаш изисква много усилия. Но тя просто иска толкова, колкото самата тя е готова да даде.

В случай, че не успееш да покриеш стандартите ѝ и да я спечелиш, може би проблема не е в това, че има тя високи изисквания, а че ти не полагаш достатъчно усилия.

Нямаш право да я обиждаш.

Тя не позволява на хората да се държат зле с нея. Има висока стойност и е винаги с високо вдигната глава. Точно затова няма да търпи някой, който я унижава и се държи лошо с нея.

Не може да се държиш добре с нея само понякога.

Тя изисква постоянни усилия и заслужава някой, който да я третира както трябва във всеки един момент. Заслужава някой, който ще се държи добре, дори когато е направила грешка. Тя заслужава някой, който постоянно ще доказва любовта си към нея.

Не може да си посредствен.

С нея е всичко или нищо. Правиш нещо както трябва или не го правиш въобще. Няма смисъл да искаш да бъдеш в живота ѝ, ако няма да даваш всичко от себе си. Тя се цели високо и не спира докато не стигне там закъдето е тръгнала. Това иска и от партньора си.

С жена, която се стреми към повече и не се задоволява с по-малко отколкото заслужава, не можеш да си посредствен.

Ако тя изпъква, ти трябва да направиш същото, за да може да те забележи. Но ако искаш да се откажеш, защото е трудно, не обвинявай нея, че е с високи изисквания. Просто твоите усилия не стигат и в това е проблема.

Ако искаш страхотна жена в живота си, не може да я караш да занижава стандартите си, трябва да се постараеш да се издигнеш до нейното ниво.  Без извинения и с много труд. Само така ще можеш да бъдеш с нея.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here