Home Астрология Урокът, който трябва да получиш, преди щастието от голямата любов

Урокът, който трябва да получиш, преди щастието от голямата любов

0
7171

Голямата любов е нещо, което изпълва мислите на всеки от нас. Тя е щастие, тя е блян, тя е духовно извисяване, споделено със сродна душа. И тя идва след много трудности, разочарования и уроци.

Не си мислите, че няма да ви се случи, ако все още не сте я открили. Тя ще ви намери, но първо трябва да я заслужите.

Ето през какво трябва да мине всяка зодия, за да бъде готова за любовта.

Овен – не се натрапвайте. Приемете, че човекът отсреща може наистина да не е готов за връзка, ако това е причина, която изтъква, за да не се задълбочат нещата между вас. Той просто не е правилният.

Телец  – бъдете внимателни и се научете да разпознавате кога човекът срещу вас не иска нищо сериозно и просто си играе. Не се хвърляйте с главата напред и не се раздавайте преди да се убедите, че и той се раздава по същия начин за вас.

Близнаци – не прибързвайте и се научете да давате достатъчно време както на себе си, така и да бъдещата си половинка. Опознайте се, преценете дали сте един за друг и чак когато сте напълно сигурни, направете следващата крачка.

Рак  – изяснете чувствата си към човека отсреща. Бъдете честни със себе си, приемете ги и преценете каква стъпка да предприемете според ситуацията.

Лъв – не правете компромис със себе си и бъдете с онзи, който наистина ви заслужава. Изберете уважението, обичта и отдадеността. Убедете се, че получавате онова, което давате, защото любовта трябва да е взаимна.

Дева – оставете миналото зад себе си. Не се връщайте към него, не опитвайте да поправите нещата. Приемете, че така е трябвало да стане и обърнете следваща страница в живота си. Отворете душата си за новото, за промяната и за всичко по-хубаво, което предстои.

Везни – ако сте срещнали новата си тръпка, но за нея вие не сте такава, не губете време в убеждаване и чакане. Щом един човек не ви избере веднага, не си струва да отнемате шансове на други, които ще ви превърнат в свой приоритет мигновено.

Скорпион – във връзка, основата на истинска безусловна любов, нещата се случват лесно. В случай че полагате неимоверни усилия, че се съобразявате непрестанно, че усещате постоянно вътрешно напрежение, това не вашият човек. Ако не ви е леко на душата, не си струва.

Стрелец – спрете да драматизирате и приемете, че понякога не всичко върви по мед и масло. Разбили са ви сърцето веднъж, може да се случи и втори път. Ще ви мине.

Козирог – приемете себе си такива каквито сте. Приемете и факта, че не всеки ще хареса това, което сте. Открийте човекът, който ще цени и обича същността ви.

Водолей – не се стремете да променяте човека отсреща. Приемете го. Ако не успеете да се справи с всичките му недостатъци, значи не заслужавате да видите и качествата му. Това важи и за него, разбира се.

Риби – следвайте собствения си път и изживявайте всяка емоция както ви идва отвътре. Не се влияйте от чуждо мнение, защото това е вашето време, вашето сърце и вашите чувства.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here